Dianetica

Wat betekent Dianetics?

Dianetics wordt gedefinieerd als DIA (Grieks): door,  NOUS(Grieks): de ziel. Dianetics wordt gedefiniëerd  als:”wat de ziel het lichaam aandoet”.

 

Dianetics is een systeem voor de analyse, beheersing en ontwikkeling van het menselijkdenken, dat tevens  techneieken verschaft voor een grotere bekwaamheid, rationaliteit en vrijheid van de ontdekte bron van irrationeel gedrag, dat afkomstig is van het verstand.

 

De grondlegger is R.L.H. Hubbard.
De doelstelling van R.Hubbard en al zijn volgelingen (Scientologen) is de weg naar CLEAR te bewandelen, de reis van onwetendheid naar openbaring.

 

Dianetics is de wetenschap dat het individu zich op een bepaalde toonhoogte bevindt in deze tijd. Door processing( auditing sessies) kan hij op een hogere toonschaal komen zodanig dat hij gelukkiger wordt.

 

Via de website www.scientology-kerk.nl is het mogelijk een online persoonlijkheidstest te doen die u zal helpen al uw krachten te bevrijden om uw doelen te bereiken.

 

P.S.: Dianetics auditing wordt “niet” vergoed door uw ziekenfonds.
Gratis auditingsessies (introductie) worden aangeboden:

  1. In Brussel: tel.: 003225332800.
  2. In Amsterdam: tel.: 020-6208120

Wekelijks worden er dianetics seminars gegeven tijdens het weekend.

Verdere info:

  1. (pro-scientology): www.euronet.nl
  2. video’s bekijken?:  www.dianetics.nl

Vraag in mijn praktijk naar de introductie DVD en verdere informatie.

 

Dianetics auditing kan u bevrijden van uw al dan niet bewuste of onbewuste stressproblematiek! Psychosomatische aandoeningen zoals rheumatöide arthristis, bursitis, enz. kunnen verdwijnen door AUDITEREN. Doe een proefsessie in Amsterdam of Brussel en laat de E-meter bepalen waar de meeste lading zit.